Vrienden van de Paardenmarkt

“Vrienden van de Paardenmarkt” maken zich sterk voor het behoud van deze eeuwenoude traditie in Vianen en steunen het organiserend Paardenmarktcomité financieel. Het oudste én grootste volksfeest van Vianen wordt niet gesubsidieerd, al draagt de gemeente wel bij door bijvoorbeeld mankracht, dranghekken en zand beschikbaar te stellen. Alleen mét steun van de ‘Vrienden’ kan een evenement als de Paardenmarkt jaarlijks georganiseerd blijven worden.

De vele vrijwilligers kunnen hun werk alleen doen als ze financieel gesteund worden door ‘echte’ vrienden die de traditie van de Paardenmarkt en het behoud daarvan hoog in het vaandel hebben staan. Draagkracht en betrokkenheid onder de bevolking zijn essentieel om de Paardenmarkt levend te houden. Wij zijn daarom altijd op zoek naar nieuwe vrienden.

Vriend van de Paardenmarkt worden? Dat kan!

Vriend’ van de Paardenmarkt worden kan al vanaf €10,- per jaar. Vrienden genieten een speciale voorkeursbehandeling. Zij ontvangen een speciaal revers-speldje met het Paardenmarktembleem en spelen elk jaar met een lot mee in de Grote Loterij die altijd op de Paardenmarkt plaatsvindt. Daarnaast ontvangen zij een nieuwsbrief en het jaarverslag.

Vul uw gegevens in en klik op de knop ‘Vriend worden’. Uw bijdrage wordt dan jaarlijks begin oktober afgeschreven.

  Mijn donatie

  Mijn betaalgegevens


  Mijn contactgegevens

  Wilt u Vriend worden zonder automatische machtiging (dus zelf elk jaar uw donatie overmaken), mail dan uw naam, adresgegevens en telefoonnummer naar vrienden@paardenmarktvianen.nl en dan wordt u als Vriend genoteerd. U ontvangt dan jaarlijks in september een herinnering om uw donatie over te maken.

  Wilt u geen Vriend worden maar wel een eenmalige donatie doen? Dat kan natuurlijk ook. Maak dan uw donatie over naar het volgende bankrekeningnummer:
  NL45 RABO 0116677732 t.n.v. Stichting Vrienden van de Paardenmarkt te Vianen o.v.v. ‘eenmalige donatie’.

  U kunt het Jaarverslag 2023 ook hier lezen.