Ieder jaar wordt met de Paardenmarkt een grote loterij gehouden. In het verleden werd een pony verloot als hoofdprijs, maar tegenwoordig zijn het aantrekkelijke geldprijzen. De loterij is de afgelopen jaren een groot succes gebleken. Dit jaar verkopen we 3500 loten en zijn de geldprijzen verhoogd. De opbrengst van de loterij komt ten goede aan de activiteiten rondom de Paardenmarkt. U koopt uw loten (€1,- per stuk) bij de jurywagen op de Voorstraat, bij de lotenkraam op ’t Kinderplein of digitaal.

Digitaal loten kopen

De penningmeester van de Paardenmarkt Vianen biedt de mogelijkheid om vooraf al loten digitaal af te nemen. Als je vooraf loten wilt bestellen, stuur dan een berichtje naar penningmeester@paardenmarktvianen.nl en vermeldt in dat bericht het aantal loten dat je wilt afnemen (en je adres en telefoonnummer). Je krijgt dan van de penningsmeester een bericht welke loten aan jouw zijn toebedeeld en op welk rekeningnummer je het bedrag kunt overmaken. Je kunt vanaf 1 september t/m 30 september 2024 op deze manier loten bestellen.

De eerste en tevens de grootste prijs bedraagt maar liefst € 449,-. Hierbij hoeft geen kansspelbelasting á 30,5% ingehouden te worden.

Rond 18.45 uur, op de dag van de Paardenmarkt (9 oktober 2024), zal bij de jurywagen de trekking worden verricht door notaris Beenen uit Vianen. De winnaars krijgen de prijzen later uitgereikt. Je wordt hierover gebeld of gemaild door de penningmeester. De uitslag wordt ook op de website en social media vermeldt.

Te winnen prijzen van 2024:

  • 1e prijs € 449,-
  • 2e prijs € 250,-
  • 3e prijs € 200,-
  • 4e prijs € 150,-
  • 5e prijs € 100,-
  • 6e, 7e, 8e, 9e prijs € 50,-