Zonder vrijwilligers is het onmogelijk om de Paardenmarkt te organiseren. Niet alleen het Comité (= het bestuur) bestaat uit vrijwilligers, ook de hele ondersteuning is gebaseerd op de inzet van vrijwilligers. Het repareren en installeren van de grachtverlichting, het opbouwen en afbreken van de ring, het onderhoud aan de jurywagen, het regelen van het verkeer, de EHBO, de organisatie van het Kinderplein, het bijhouden van social media, het maken van de special ‘In de Stijgbeugels’, het benaderen van sponsoren, het organiseren van de kermis, het ophangen van banners en de bushaltebordjes …. het zijn allemaal taken die vrijwilligers op zich nemen.

Comité

Op dit moment bestaat het comité uit:

Jos Delpeut – Voorzitter
Ellen Verburg – Secretariaat
Johan van Oort – Penningmeester Paardenmarkt Vianen en de Vrienden van de Paardenmarkt
Kees de Kruijff – Vice voorzitter en het organiseren van de kermis
Gerard van Wiggen – Sponsoren werving
Ben Heinink – Organiseren van alle catering gerelateerde zaken en algemeen bestuurslid
Albert van Zelst – Algemeen bestuurslid
Lidia Baars – Organiseren van paardgerelateerde zaken en social media

Help mee aan dit prachtige historische evenement!

Wij zijn dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons kunnen helpen. We zoeken o.a. technische mensen, mensen die de kermis helpen organiseren en mensen die kunnen helpen met het schrijven van teksten voor o.a. de stijgbeugels.
Ben je technisch aangelegd of op een ander vlak deskundig; of vind je ‘t leuk om op de dag zelf een paar uur loten te verkopen of op ‘t Kinderplein te helpen, heb je verstand van paarden en wil je een handje helpen of wil je op een andere wijze bijdragen? Draag je de Paardenmarkt Vianen een warm hart toe? Mail dan naar secretariaat@paardenmarktvianen.nl voor meer informatie.