Attracties en openingstijden:
Op de kermis staan weer gave attracties voor jong en oud. Ook in 2024 zijn de vertrouwde attracties weer aanwezig: de schiettent, eendjes vangen, de draaimolen, bussensport en lijntrek zijn voor de jonge jeugd. De botsauto’s, de polyp (de spin), de miami trip en de kindertrein zijn er ook weer bij. Een attractie voor de hele familie is het uncharted funhouse van 8,50 meter hoog met diverse obstakels, een aquapark, een glijbaan, een ronddraaiende ton en Jimmy trappen. Je gaat steeds hoger in dit ‘huis vol plezier’ totdat je bovenin een prachtig uitzicht hebt over de kermis. Een nieuwe attractie is dit jaar de ‘Show Time’, een grote schommel met vele zijarmen waaraan vele kommetjes zitten en waarin je alle kanten op draait. Tevens kun je ook een gokje wagen bij grijpkranen, de pusher of de pink date. Uiteraard kun je ook wat te eten of te snoepen halen bij de churroskraam, de snackkraam of genieten van een lekkere suikerspin. De oliebollen mogen uiteraard ook niet ontbreken op de kermis.

Nieuw dit jaar zijn, naast de ‘Show time’, zijn de Photo Booth en de Boksbal.

Openingstijden onder voorbehoud:
De kermis is op dinsdagavond 8 oktober vanaf 18.00 tot 22.00 uur open.
Op woensdag draait de kermis van 10.00 tot 24.00 uur.
Op donderdag en vrijdag vanaf 15.00 tot 23.00 uur.
Op zaterdag van 12.00 tot 24.00 uur met prikkelarme kermis van 12.00 uur tot 14.00 uur.

Op vrijdagavond om 18:30, 19:30 en 20:30 bezoekt PAW Patrol de kermis. Kom jij ook kijken?

Prikkelarme kermis:
Ook dit jaar is er een prikkelarme kermis. Dan is het licht en geluid gedempt en wordt waar mogelijk de draaisnelheid aangepast. Hiermee geven de kermisexploitanten en het Paardenmarktcomité gehoor aan de oproep van mensen die last hebben van prikkels om ook hen de kans te geven van het kermisspektakel te genieten. Kinderen met bijvoorbeeld autisme, epilepsie, ptss, angststoornis, visuele beperking, of andere lichamelijke/geestelijke beperking slaan de kermis vaak over vanwege de vele prikkels. Ook iedereen zonder beperking die graag op een rustige, prikkelarme manier de kermis wil beleven is van harte welkom!
Ook dit jaar is de prikkelarme kermis op zaterdag van 12.00 uur tot uiterlijk 14.00 uur.

Spectaculair vuurwerk op zaterdagavond 14 oktober, 21.30 uur:
De Paardenmarktweek wordt dit jaar weer afgesloten met een groots (plasticvrij) vuurwerk. Het vuurwerk start om 21.30 uur aan de Lekdijk bij de waterzuivering.