Vrienden

"Vrienden van de Paardenmarkt'' maken zich sterk voor het behoud van deze eeuwenoude traditie in Vianen en steunen het organiserend Paardenmarktcomité financieel. Het oudste én grootste volksfeest van Vianen wordt helaas niet gesubsidieerd. Alleen mét steun van de 'Vrienden' kan een evenement als de Paardenmarkt jaarlijks georganiseerd blijven worden. 

De vele vrijwilligers kunnen hun werk alleen doen als ze financieel gesteund worden door 'echte' vrienden, die de traditie van de Paardenmarkt en het behoud daarvan hoog in het vaandel hebben staan. Wij zijn daarom altijd op zoek naar nieuwe vrienden.

'Vriend' van de Paardenmarkt worden kan al vanaf 10,- euro per jaar. 'Vrienden' genieten een speciale voorkeursbehandeling. Zij krijgen het jaarverslag via mail of kunnen deze lezen op de site en een speciaal revers-speld met embleem.

 
Wilt u ons ondersteunen of kent u iemand die dat zou willen? Geef dan naam, adresgegevens en telefoonnummer door aan onze secretaris (secretariaat@paardenmarktvianen.nl). Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

u kunt ook onderstaande folder uitprinten en insturen naar Stichting Paardenmarktcomité Vianen,
Postbus 8, 4130 EA Vianen.


gesponsord door Sjonic Digital Media BV