Kermis

Op de kermis staan elk jaar 'vette' attracties voor jong en oud. Er staan dit jaar weer de vertrouwde attracties als schiettent, botsauto's, draaimolen enz. 
Verder komt er ook nogeens een superdesuper attractie bij, die je niet kan of mag missen: Booster Maxxx. De booster is 55 meter hoog en slingert je op topsnelheid met een snelheid van over de 100 km. de lucht in, waarbij je over de kop slaat. Een geweldige sensatie voor iedereen die geen last van hoogtevrees heeft en G-kracht 4 wel hebben kan!

De kermis draait op dinsdagavond 10 oktober 2017 al vanaf 18.00 uur warm, maar is pas officieel geopend zodra de lampionoptocht daar eindigt.
Woensdag (paardenmarktdag) draait de kermis de hele dag op volle toeren.
Donderdag en vrijdag vanaf 15.00 tot 23.00 uur en zaterdag zelfs van 13.00 tot 24.00 uur.

Kermismuntenactie
Op de paardenmarktdag zelf wordt er een aantrekkelijke actie gehouden. Bij de lotenkraam (achterzijde centrale post op de Voorstraat) zijn 25 kermismunten voor slechts 20,- euro verkrijgbaar. Dat is dus een voordeeltje van 5,- euro. Let op: deze actie vindt uitsluitend plaats bij de lotenkraam! De munten gelden op de kermis als betaalmiddel, ter waarde van 1,- euro. 

gesponsord door Sjonic Digital Media BV